HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Interfloor; Kamerbreed vinyl

Vinyl is helemaal terug van weggeweest. Kamerbreed vinyl zorgt voor een naadloze vloer met een duurzaam, slijtvast en hygiënisch resultaat. In een stoere beton-look (Dynamic Concrete) of een natuurgetrouwe eiken plank (Dynamic Wood). Er zijn legio mogelijkheden met Interfloor. Maar behalve de laatste woontrends, heeft kamerbreed vinyl nog meer voordelen. Omdat het vinyl naadloos is te leggen, krijgen vuil en stof geen kans om achter te blijven in de naden. Dit komt omdat de kamerbrede vinylvloer maar liefst 4 meter breed is!

Vinyl is één van de veelzijdigste producten op dit moment. De vloer is prima te combineren met vloerverwarming, is egaal, isoleert goed, is geluiddempend en zeer gemakkelijk in onderhoud. Kortom de ideale vloer voor zowel bedrijfsmatig als privégebruik. En er is zoveel keuze in dessins: een vinylvloer voor elke smaak: tegel, houten plank en beton. Alle niet van echt te onderscheiden en in verschillende structuren, kleuren en prijsklassen.

‘Last but not least’: vinyl is een budgetvriendelijke vloer die sterk en sfeervol is, en je hebt er jarenlang plezier van!

over
Interfloor

blog
Interfloor
kamerbreed vinyl

impressie
Interfloor
MODERN WOOD collectie

advies
Soorten Vinyl vloeren

Jouw vragen stel je bij Decokay Vromans

Over producten, informatie en advies

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 17 June 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Een makkelijk te leggen visgraat vloer is van PVC
  Houd van je mooi, duurzaam en makkelijk? De PVC vloer van Coretec is er nu in acht moderne visgraat motieven. Makkelijk te leggen en eenvoudig in het onderhoud. En bovendien krijg je er een levenslange garantie bij.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Liefde voor linnen, ook op de vloer
  Pas linnen toe in je interieur en profiteer van de vele voordelen van deze stof. Want behalve een natuurlijke uitstraling met karakter, biedt linnen je een slijtvast product dat milieuvriendelijk genoemd kan worden. En nu is er dus ook een duurzame linnenlook-vloer!
  NAAR DE BLOG +
 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP